Bemutatkozás

TAPODI TÍMEA

Educator

2011-ben került az életembe a "műkörmös érzés" világa. Amit fontosnak tartok a mai napig. Azon időszakban Banki szakügyintéző és Pénzügy- Számviteli szakra jártam... Tinédzser korom óta szerettem volna Kéz- és Lábápoló lenni, de az iskolás éveim nem ezen irányba orientálodtak. Autodidakta módon kezdtem el foglalkozni ezen gyönyörű szakmával egészen addig, hogy 2016-ban Okjra vettem a fejem és búcsút intettem a Banki ügyintézői állásomnak.

2016-ban megnyitottam önálló szalonomat, ahol a mai napig dolgozom illetve egyéni képzéseket tartok.

A Nail Artists oktatói csapatába 2019-ben kerültem, ami számomra egy hihetetlen érzés világot indított el. Nagy álmom vált valóra! A szakmám során szerettem volna eljutni arra a szintre, hogy egyszer oktató legyek és átadhassam a tudásomat. Sikerült egy szintel feljebb lépni!

Nagyon fontos számomra a folyamatos továbbképzés!  A mai napig járok különféle képzésekre, amit már nem feltétlen a szalon munkámban fogok tudni hasznosítani teljes mértékben. Egy valamit viszont tudok, minden ilyen tanfolyamból átilleszthető sok pici apróság a szalonmunkába. Sokkal precízebb lesz a munka és még inkább megérzed azt, hogy mi az amit látnod "KELL". A képzéseim során próbálom átadni mind azt a tudást, amit az elmúlt lassan 10 évem alatt magamba szívtam. Az összes kis szalon praktikát, trükköt amivel a tanuló még inkább magabiztosabb és precízebb lehet a szalonmunkájában.

Vezetlek és segítek Neked abban, hogy meglásd és elsajátíthass mindent, amit magadba tudsz szívni egy - egy képzésem folyamán.

2020. Júniusában mester diplomát tettem Krista Paulitti áltan tervezett formából. A forma neve: Cathaan. Így én vagyok jelenleg Magyaroszágon a 3 oktató közül az egyik, aki hivatalosan tovább oktathatja ezt a csodás formát.

Szakmai terveim közöt szerepel: 
 Szakoktatói képzés(2020)
 Mester diploma(2021)

Verseny Eredményim:
2017.  III. helyezett Országos Pink & White zselé
2018.  II. helyezett Pink & White porcelán

"A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot." /Nelson Mandela/