Almásy Fruzsina

EXPLORING CREATIVITY THROUGH NAILART  

"Creativity is an act of defiance."

A szalon munkában és a versenyeken egyaránt sok tapasztalatot gyűjtöttem és mindig úgy gondoltam, hogy eljön majd az idő, amikor már szeretném megosztani ezt a tudást a tanulni vágyókkal, ahogyan az én utamat is segítették az én oktatóim. Számomra fontos, hogy rendszerbe szedve, nem csak mechanikusan mutassam meg mindazt, amit tudok a szakmáról, a technikákról és az üzletről. A sikerem titkát, amit elértem 10 év alatt mind szakmailag, mind üzletileg, úgy érzem ideje átadni a tanulóimnak.

Mindig is a kedvencem volt a porcelán, mint alapanyag, határtalan lehetőségeket láttam benne, nem csak a műköröm építés területén, hanem a kreativitásom kifejezésére is. Éppen ezért foglalkozom az alap szalon technikáktól, az extrém hosszú és formájú körmökön át, az egészen extrém 3D építkezésig, mindennel. Röviden, minden, ami porcelán! 

Ha te is úgy vagy, hogy meg látsz egy hosszú extrém körmöt porcelánból és azt érzed ez igen, gyönyörű, imádom! Nos akkor ne az legyen az első gondolat, hogy én biztosan nem tudnám elkészíteni, hanem az, hogy mi az az út, ami oda vezet, hogy el tudjam készíteni!